Back to All Events

Kunsten å lytte


Taize¦ühelg 2010 AML (4 of 50).jpg

Retreatledere

Tord Langmoen (59) er utdannet diplomcoach fra Henley University of Reading i England, diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI og har dessuten gjennomgått lederprogrammet ved London Business School. Han har i 12 år arbeidet som ledercoach og bedriftsrådgiver, de siste sju årene i Cockpit Kommunikasjon hvor han også er daglig leder og medeier. Som ledercoach og rådgiver arbeider han med kristne og ideelle organisasjoner, kommersielle bedrifter og offentlige etater. Langmoen har i flere år vært en av de faste foreleserne på IMI Institutt for Teologi, Misjon og Ledelse, Stavanger. Før han begynte som ledercoach og bedriftsrådgiver, arbeidet han i mange år som administrerende direktør, sjefredaktør og journalist. Langmoen bor på Eidsvoll, er gift, har to voksne barn, en svigersønn, ett barnebarn og er på fritida aktiv i lokal menighet.

Ingar Bø (41) er daglig leder på Lia Gård. Han har bakgrunn som misjonsforbundspastor i Tyskland. Nå leder han retreater på Lia Gård foruten en god del andre ting som dukker på et retreatsenter. Han har et stort hjerte for at kristne medarbeidere både skal få oppleve hvile, men også få livgivende impulser til egen tjeneste og eget liv. Ingar Bø er gift og har tre barn.

Priser

For opphold med helpensjon (3 dager):

kr 2700,- / 2200,- (Nylia, rom med bad)

kr 2300,-/ 2000,- (Rom på Herrens låve - rom med bad på gangen, hytter med bad)

Enkeltrom / per person i dobbeltrom

I tillegg kommer kursavgift kr 1000,-


Håndklær og sengetøy inkludert i prisen. Er det noen spesielle forhold vi bør kjenne til, som for eksempel allergier, dietter eller handikap, ber vi om å få beskjed om dette på forhånd.


Med forbehold om pris- og programendringer.