Taize¦ühelg 2010 AML (40 of 50).jpg

Grupper

Lia Gård er et populært sted for samlinger i regi av organisasjoner, bibelskoler og menigheter.

 

“En smak av retreat kan forandre et tørt ledermøte til en personlig opplevelse av vekst”

Små eller større grupper er hjertelig velkommen til Lia Gård, et sted som inviterer til å være sammen uforstyrret. Det er mange ulike grupper som velger oss, her er noen eksempler:

  • Ledergrupper fra kirker, organisasjoner og menigheter kommer til oss for å legge strategier, planer, bli kjent - med hverandre og med Jesus

  • Noen menigheter organiserer egne retreater/samlinger hos oss ledet av sine kirkeledere. Her kommer de til ferdige måltider, har mulighet til å være med på tidebønner og kan gjøre bruk av flotte natur og turmuligheter.

  • Bibelskoler og andre kristne skoler arrangerer turer hit

  • Noen velger oss for private feiringer som bryllup og feiring av runde tall

Vi tar i mot grupper hele året. Med våre populære familieretreater kan det kanskje virke fullt her på sommeren, men bortsett fra de spesielle ukene har vi for det meste anledning til å ønske velkommen til grupper som kommer med eget program en hel uke også på denne tiden av året. Da står vi typisk for mat og eventuelt tidebønner.


Vi har 30-35 gjesterom – de fleste med minst to senger, undervisningsrom og grupperom. Størrelsen på gruppa kan gjerne være på ca 35 hvis det ønskes enkeltrom eller 70 hvis rom kan deles.

Interessert? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat og evt. pristilbud på eget arrangement.