Back to All Events

Tid for to -et samlivskurs i retreatramme


Blå hjertebilde.jpeg

Dette er et kurskonsept basert på boken ”Tid for to”, skrevet av kursholderne. 

Målsettingen med kurset er å gi deltagerne verktøy som hjelper dem til å utvikle sitt forhold videre, og som også er forebyggende med tanke på dype konflikter. Dette inkluderer bl.a god innføring i dialog.

I tillegg settes av tid til parsamtaler, gode måltider og mulighet for å delta på tidebønner, noe som vil gi parene et pusterom i hverdagen.

OM KURSHOLDERE

                Tonje og Dag William Haugeto Stanger gift med hverandre og bosatt i Oslo. Sammen etablerte de firmaet Vil vekst der Dag er på fulltid og Tonje jobber ca 30% ved siden av sin jobb som sosialrådgiver ved en videregående skole, Tomb i Råde. Hun er i godkjent coach mens Dag er sertifisert relasjonsveileder (Imago). Tonje tar også frilanseoppdrag som foredragsholder og er dessuten et skrivende menneske.  Siden 2004 har vi drevet samlivskurs, og i 2015 kom samlivsboka «Tid for to».

Om Lia

Lia Gård er noe utenom det vanlige, både når det gjelder beliggenhet, arkitektur, atmosfære og måten stedet er bygget opp og drevet på.

Retreatstedet er en gammel ødegård, fraflyttet et par ganger, før dagens eiere kom hit på 70-tallet og bygget om hus for drift av familieretreat. I over 30 år har stedet virket, og med tiden ble det bygget flere nye hus, og kapeller. Dagens drift er helårs, med unntak av ukene før og under jul.

 Du får:

· Opphold med helpensjon

· Undervisning

· Tid og plass for deg og partneren til å kunne være sammen

· Tider med stillhet

· Anledning til å dele og snakke sammen som ektepar

· Oppredd seng  og håndklær

 Kort om retreat:

Nær Gud - Det kristne livet er en kjærlighetsrelasjon: Vi elsker fordi Gud elsket oss først. Personlige bånd styrkes når man tar tid sammen, går inn for å bli kjent, lytter og samtaler. Retreat er å ta tid til å komme nær Gud, lytte, smake og se. Det handler om å elske Herren av hele sitt hjerte. Samtidig skjerpes blikket for medmennesker og skaperverk.

 Priser

Prisene gjelder opphold med helpensjon.

Kurset koster i son helhet Kr 6500,- i dobbeltrom

 Bankgiro: 1850.05.14562

  

Earlier Event: January 23
ROLLER OG PSYKODRAMA med Margit Husevåg
Later Event: January 27
Ignatiansk 6-dagers retreat