Retningslinjer for personvern

Det er viktig for oss at du føler deg trygg med hvordan vi på Lia Gård behandler personopplysningene dine:  

 • Vi innhenter kun personopplysninger gjennom e-post, telefon eller andre systemer som er relevant og nødvendig for å levere våre tjenester til deg. Samme prinsipp gjelder våre samarbeidspartnere og leverandører. Vi jobber kontinuerlig for å oppnå så høy sikkerhet for deg som bruker, men vi kan ikke garantere for sikkerheten vedrørende informasjon du oppgir når du er tilkoblet internett.

 • Vi forbeholder oss retten til å sende relevant informasjon til deg via post og e-post. Dette kan være bekreftelse på din booking eller det årlige nyhetsbrevet fra Lia Gård som vi sender i posten. Vi sender et nyhetsbrev i posten med årets kursprogram til de som har deltatt på arrangementer hos oss. Dersom du ikke ønsker å motta post fra oss, vennligst gi oss beskjed på retreat@liagard.no.

 • Lia Gård lagrer ikke kredittkortnummer og annen sensitiv betalingsdata. Vår kortbetaling på stedet eller fakturautsendelse er levert av en verifisert tredjepart hvor dataene er kryptert.

 • Vi selger aldri personopplysningene dine videre til andre selskap.

Informasjonen nedenfor beskriver hvordan vi behandler personopplysningene dine, og hvilke rettigheter du har når det gjelder denne behandlingen.   

Hvem kontrollerer dine personlige data? 

Dine personopplysninger kontrolleres av Lia Gård. Lia Gård er ansvarlig for personopplysningene dine i henhold til gjeldende personvernslovgivning.  

Kontaktinformasjon:
Lia Gård, Postboks 106, 2481 KOPPANG
Telefon: +47 62 46 65 00
E-post: retreat@liagard.no
Organisasjonsnummer: 868 026 782

Hvor lagrer vi opplysningene dine? 

Opplysningene vi samler inn om deg lagres innen det europeiske økonomiske samarbeidsområde (“EØS”), men kan også overføres til og behandles i et land utenfor EØS. Alle slike overføringer av personopplysninger utføres i samsvar med gjeldende lovverk. 


Informasjon i forbindelse med kommunikasjon med oss

Vi lagrer opplysninger gitt via din kommunikasjon med oss. Dette er f.eks e-poster du sender oss og problem du rapporterer inn. Vi lagrer denne informasjonen for å gi deg best mulig service når du kontakter oss ved at vi kjenner historikken i ditt kundeforhold.


Hvem har tilgang til opplysningene dine?

Kun administrasjonen på Lia Gård har tilgang til dine opplysninger. Vi formidler/selger/bytter aldri opplysningene dine til tredjepart i markedsføringsøyemed utenfor selskapet. Opplysninger som registreres i vårt økonomisystem eller andre systemer knyttet til vår nettside vil kun brukes til å tilby deg våre tjenester.  

Hva er den juridiske bakgrunnen for behandling av personopplysninger? 

For hver spesifikk behandling av personopplysninger vi innhenter fra deg, vil vi informere deg om hvorvidt innhentingen er lovfestet eller påkrevd for å inngå en avtale, og om du er forpliktet til å oppgi personopplysningene og hvilke konsekvenser det kan ha hvis du velger å ikke gjøre det. 

Deling

Det er mulig å dele artikler på nettsiden i sosiale medier (Facebook). Videre håndtering av data som blir delt i sosiale medier, blir regulert av din avtale med det aktuelle nettsamfunnet.

Cookies (Informasjonskapsler)

Vi bruker Squarespace/Google Analytics for å samle og vurdere informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet. Google Analytics bruker informasjonskapsler. Google Analytics mottar generell webstatistikk, som f. eks. nettlesertype, tidspunkt, språk og hvilken nettside brukeren kom fra.
__utmz gir oss informasjon om hvor du kom ifra da du landet på siden vår. For eksempel annonser, søkemotorer og lignende
__utma gir oss informasjon om du er helt ny besøkende eller om du har vært besøkende på nettsiden tidligere.
__utmb og __utmc forteller oss hvilke sider du har vært innom og hvordan du har navigert deg rundt. I tillegg forteller de oss hvor lenge du har vært på sidene våre. Disse slettes når du forlater våre sider.

Mottatte opplysninger er underlagt Google sine retningslinjer for personvern.
Ønsker du ikke å bli sporet? Bruk Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Hvilke rettigheter har du? 

Rettighet til tilgang:  
Du har til enhver tid rett til å be om informasjon om personopplysningene vi oppbevarer om deg. Kontakt oss på retreat@liagard.no (emnefelt: persondata) og du vil få tilsendt informasjon om dine personopplysninger. 

Rettighet til overførbarhet:  
Når Lia Gård behandler personopplysningene dine på automatisk vis, på grunnlag av ditt samtykke eller basert på en avtale, har du rett til å få overført en kopi av opplysningene i en strukturert, alminnelig og maskinlesbar stand til deg eller til en annen part. Dette gjelder kun de personopplysningene du har oppgitt til oss. 

Rett til korrigering:  
Du har rett til å be om korrigering av personopplysningene dine dersom de ikke er korrekte, og dette inkluderer retten til å utfylle ufullstendige personopplysninger.  

Rett til sletting: 
Du har rett til å slette hvilke som helst personopplysninger behandlet av Lia Gård når som helst, bortsett fra i følgende situasjoner: 

 • du har uoppgjort gjeld hos Lia Gård, uavhengig av betalingsmetode

 • du mistenkes for eller har misbrukt våre tjenester i løpet av de siste fire årene

 • gjelden din har blitt solgt til en tredjepart i løpet av de siste tre årene, eller i løpet av det siste året for avdøde kunder

 • hvis du har utført et kjøp, vil vi beholde personopplysningene dine i forbindelse med transaksjonen for å overholde bokføringsreglene

Rett til å protestere på behandling av personopplysninger på grunnlag av legitime interesser:  
Du har rett til å protestere på behandlingen av personopplysningene dine når dette er basert på de legitime interessene til Lia Gård. Selskapet vil ikke fortsette å behandle personopplysningene dine med mindre vi kan vise til en legitim grunn for behandlingen som tar presedens over dine interesser og rettigheter på grunnlag av våre lovfestede rettigheter. 

Rett til begrensning: 
Du har rett til å be om at Lia Gård begrenser behandlingen av personopplysningene dine i følgende tilfeller: 

 • hvis du protesterer på behandlingen på grunnlag av Lia Gårds legitime interesser, skal Lia Gård begrense all behandling av slike opplysninger i påvente av en bekreftelse på den legitime interessen

 • hvis du hevder at personopplysningene dine ikke er korrekte, skal Lia Gård begrense all behandling av slike opplysninger i påvente av bekreftelse på nøyaktigheten av personopplysningene

 • hvis behandlingen er ulovlig, kan du motsette deg sletting av personopplysningene og istedenfor be om at bruken av personopplysningene begrenses

 • hvis Lia Gård ikke lenger behøver personopplysningene, men må beholde dem for å forsvare lovfestede rettigheter

Hvordan kan du utøve rettighetene dine?   Hvis du mener at Lia Gård har behandlet personopplysningene dine på en måte som ikke er korrekt, kan du kontakte oss på retreat@liagard.no. Du har også rett til å klage til en tilsynsmyndighet. 

Oppdatering av våre retningslinjer for personvern: 
Det kan hende vi må oppdatere dette dokumentet. Den nyeste versjonen er alltid tilgjengelig på nettsiden vår. Vi vil opplyse om viktige endringer i våre retningslinjer, for eksempel formålet med å bruke personopplysningene dine, hvem kontrolløren er eller vedrørende rettighetene dine. 

Har du noen spørsmål?

Ta kontakt med Lia Gård.
Telefon: (+47) 62 46 65 00
E-post: retreat@liagard.no

Sist oppdatert 24.5.2019