Lia Gård er en bebodd rasteplass, utenfor asfalten, under en åpen himmel - for deg som er underveis.

Lia Gård ønsker å være et sted hvor mennesker i alle aldre, uavhengig av sivil status, kirketilhørighet og – hvor de er i livet og på trosveien – skal få komme inn i den livgivende Guds nærhet.

 
 
1lia_endlichbilder-18.jpg

VÅRT Program

Et år på Lia er mangfoldig og innbyr til fordypning og lek, stillhet og sang, bønn og glede. Her finner du retreatkalenderen vår og kan bestille ditt neste opphold på Lia Gård.

DSC_0468.JPG

retreater

Vi arrangerer en rekke ulike retreater og samlinger, som familieretreat, stilleretreat, temaretreat og retreat med Jesusmeditasjon. Les mer om disse nedenfor eller klikk her for å lære mer om retreat.

IMG_1142.jpg

Kom som enkeltgjest

For deg som vil være alene nær et åpent fellesskap. Som enkeltgjest eller eremitt kan du komme for noen dager uavhengig av program og opplegg. Et eremittopphold er et opphold med stor frihet, hvor du selv velger hva dagene skal inneholde.

IMG_8625.jpg

Kom med din menighet, BIBELSKOLE eller organisasjon

Vi er et populært treffsted for ledergrupper, kirkemøter, bibelskoler, strategisamlinger og andre møter for menigheter, organisasjoner og kirker. Mange velger også å kjøre sine egne program hos oss. Ta kontakt så hjelper vi deg skreddersy et opplegg som passer nettopp din gruppe.